slogan7-al

20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA”

Titulli i aktivitetit: 20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 

Data e zhvillimit: 20, 21, 22 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0672571831 E-mail: brunahylviu @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek gjinekolog Infermier, Mami

Kreditet : 18