slogan7-al

11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre".

Titulli i aktivitetit: 11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre".

Data e zhvillimit: 11 nentor 2016

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje , Infermier, Farmacist, Dentist,

Kreditet :  4

Nr i dosjes: 1349