slogan7-al

19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit”

Titulli i aktivitetit: 19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit” 

Data e zhvillimit: 19 nentor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektologjise

Kontakte: Arjan Harxhi, QSUT Sherbimi Infektiv

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek infektologe, internist, hematolog,onkolog, gastro-hepatolog, familje, i pergjithshem, epidemiolog, shendet publik

Kreditet : 7

Nr i Dosjes: 1669