slogan7-al

12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar”

Titulli i aktivitetit: 12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar” 

Data e zhvillimit: 12 nentor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Toksikologeve Shqiptare (Albtox)

Kontakte: Tel: 0692336156 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek toksikologe-adiktologe, reanimator, psikiater, neurolog, gastro-hepatolog, infektologe Infermier

Kreditet :  6

Nr i Dosjes: