slogan7-al

31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Titulli i aktivitetit: 31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Data e zhvillimit: 31 korrik 2016

Vendi i organizimit: QSH Fier Shegan, Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit public

Kreditet :  4

Nr i dosjes: 1327