slogan7-al

28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “

Titulli i aktivitetit: 28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “ 

Data e zhvillimit: 28 dhe 29 tetor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Kirurgjise, Fakulteti i Mjekesise

Kontakte:  E-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Kirurge, Onkologe, Gastroenterologe, Infeksioniste, Anatomopatologe, Kardikirurge, Neurokirurge, Orl, Okulistike,Maksillofaciale, Mjek familje etj. Stomatolog, Infermier, Farmacist

Kreditet : 12

Nr i Dosjes :