slogan7-al

25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2”

Titulli i aktivitetit: 25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 

Data e zhvillimit: 25 korrik 2016

Vendi i organizimit: Fratar, Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Femijeve dhe te Rinjve me Diabet

Kontakte: Tel: 0696919999  E-mail: toroasim @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Infermier, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 6

Nr i dosjes: