slogan7-al

19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”.

Titulli i aktivitetit: 19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”.

Data e zhvillimit: 19-20 dhe 21-22 korrik 2016

Vendi i organizimit: Delvine

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0672047920 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermierë, Manaxher/drejtor, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12

Nr i Dosjes: 1504