slogan7-al

14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Titulli i aktivitetit: 14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Data e zhvillimit: 14 maj 2016

Vendi i organizimit: DRSH Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit public

Kreditet : 4

Nr i dosjes: 1327