slogan7-al

28 - 29 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ”

Titulli i aktivitetit: 28 - 29 maj Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ” 

Data e zhvillimit: 28 - 29 maj

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Schatz Institute

Kontakte: Tel: 0696990629 E-mail: schatz.institute @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Dentist, Asistent dentar.

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: