slogan7-al

7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”.

Titulli i aktivitetit: 7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 

Data e zhvillimit: 7 maj 2016

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Korce

Organizatori/ofruesi: Klinika e Neonatologjise Spitali Rajonal Korce

Kontakte: Tel: 0684094139

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater dhe familje, infermier

Kreditet :  3

Nr Dosjes : 1526