slogan7-al

16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar.

Titulli i aktivitetit: 16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar.

Data e zhvillimit: 16 maj – 8 qershor 2016

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Manaxher/Drejtor, Punonjes social

Kreditet :  65

Nr i Dosjes : 1058