slogan7-al

2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”.

Titulli i aktivitetit: 2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 

Data e zhvillimit: 2 – 4 maj 2016

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Stomatolog, Farmacist, Infermier

Kreditet : 9

Nr i dosjes : 1508