slogan7-al

25-26 qershor 2016,Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit”

Titulli i aktivitetit25-26 qershor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 

Data e zhvillimit:25-26 qershor 2016

Vendi i organizimit:Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 9

Nr i dosjes: 1471