22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “.

Titulli i aktivitetit: 22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “. 

Data e zhvillimit: 22-23 prill 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Spitali Universitar i Traumes dhe Shoqata Shqipëtare e Traumës

Kontakte: Tel: 0692167504 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kirurgë të gjithë specialiteteve, reanimatorë, imazheristë, mjek të sherbimit të urgjencës dhe të familjes

Kreditet : 12