slogan7-al

24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “.

Titulli i aktivitetit: 24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “.

Data e zhvillimit: 24 Qershor 2016

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 682148193 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermier, manexher/drejtor, dentist, farmacist, shendet publik mjek pediatër, psikolog dhe punonjes social

Kreditet :  9

Nr i dosjes: 1319