slogan7-al

24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur".

Titulli i aktivitetit: 24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur".

Data e zhvillimit: 24 Qershor 2016

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 682148193 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet :  9

Nr i dosjes: 1337