slogan7-al

20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale”,

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale ” 

Data e zhvillimit: 20 shkurt 2016

Vendi i organizimit: Hotel Mondial Tirane

Organizatori/ofruesi: Schatz Institute

Kontakte: Tel: 0698528686 E-mail: schatz.institute @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Dentist, Higjenist, Asistent dentar.

Kreditet : 4

Nr i Dosjes: 1428