slogan7-al

12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social"

Titulli i aktivitetit:12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social"

Data e zhvillimit:12-14 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë

Kontakte: Tel: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, psikiatër, psikoterapistë, psikologë, punonjës social, terapistw okupacional

Kreditet : 15