slogan7-al

31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor”

Titulli i aktivitetit: 31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor”

Data e zhvillimit: 31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Korcë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar

Kontakte: Rruga “ Nene Tereza” mbi Sanatorium, Korcë

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist,Punonjes social

Kreditet : 9