slogan7-al

21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”.

Titulli i aktivitetit: 21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor 2014 Vlorë,Durres,Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”.

Data e zhvillimit: 21,26 Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014

Vendi i organizimit: 21 Nentor Vlorë, 26 Nentor Durres dhe 2 Dhjetor Shkoder

Organizatori/ofruesi: SUOGJ “Mbreteresha Geraldine”, SUOGJ “Koco Glozheni”

Kontakte: Tel: 0682149999 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë gjinekologë dhe familje

Kreditet : 5