slogan7-al

4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë.

Titulli i aktivitetit:

4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë.

Data e zhvillimit:

4.10.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Victoria ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

 Tel: 355 68 21 48 193

E-mail: adrianhoxha@yahoo.com  

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Kreditet:

4