slogan7-al

3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik.

Titulli i aktivitetit:

3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik.

Data e zhvillimit:

3,4,5,11,12 .10.2014

Vendi i organizimit:

QSH nr.5

Organizatori/ofruesi:

AAEI dhe SSRC&IT

Kontakte:

www.srcit.org  tel: 355 66 20 59920 

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Stomatolog

Kreditet :

27