slogan7-al

27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Titulli i aktivitetit:

27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Data e zhvillimit:

27.09.2014

Vendi i organizimit:

Real Scampis (Kalaja) , Elbasan

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte:

E-mail: arberlloshi@gmail.com  tel: 0355 68 20 63 967

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek familje, kardiolog, nefrolog, dhe specialitete të sëmundjeve të brendshme.

Kreditet :

3