slogan7-al

27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative.

Titulli i aktivitetit:

27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative.

Data e zhvillimit:

27.09.2014

Vendi i organizimit:

Spitali Salus Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Spitali Salus Tiranë

Kontakte:

tel: 355 66 20 53 180

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek specialist, mjek kirurg dhe mjek familje

Kreditet :

4