slogan7-al

9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore.

Titulli i aktivitetit:

9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore.

Data e zhvillimit:

9.10.2014

Vendi i organizimit:

Poliklinika Qendrore e Specialiteteve, Elbasan.

Organizatori/ofruesi:

Spitali Psikiatrik “Sadik Dinçi” Elbasan.

Kontakte:

Email: adela.lamcja@live.com  tel: 355 67 35 98 939

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek , psikiatër.

Menaxher/drejtor

Staf psiko-social

Kreditet :

6