slogan7-al

25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus”

Titulli i aktivitetit: 25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus”
Data e zhvillimit: 25.06.2014
Vendi i organizimit: Salla e Telemjeksisë, Spitali Durrës
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Kreditet: 4