slogan7-al

14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik.

Titulli i aktivitetit:

14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik.

Data e zhvillimit:

14.06.2014

Vendi i organizimit:

Durrës

Organizatori/ofruesi:

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte:

E-mail: zyraufsh@yahoo.com  tel: 355 2264980

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Farmacist

Kreditet :

4