slogan7-al

31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional.

Titulli i aktivitetit:

31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional.

Data e zhvillimit:

31.05.2014

Vendi i organizimit:

UNIZKM

Organizatori/ofruesi:

UNIZKM

Kontakte:

Email: a.gjoshi@unizkm.al tel: 355 4 2273290

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Mami

Laborant

Fizioterapist

Kreditet :

6