slogan7-al

6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”.

Titulli i aktivitetit:

6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”.

Data e zhvillimit:

6.05.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International, Salla Balsha.

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike

Kontakte:

Email: erismesonjesi@yahoo.com tel: 355 69 21 21652

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek i Përgjithshëm, alergolog, pediatër

Kreditet :

4