slogan7-al

17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin.

Titulli i aktivitetit:

17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin.

Data e zhvillimit:

17.05.2014

Vendi i organizimit:

Salla e Konferencave UNIZKM Elena Gjika Elbasan

Organizatori/ofruesi:

UNIZKM Elena Gjika, Dega infermierisë Elbasan

Kontakte:

tel: 355 697761991

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet :

4