slogan7-al

10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij.

Titulli i aktivitetit:

10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij.

Data e zhvillimit:

10.05.2014

Vendi i organizimit:

Tirane

Organizatori/ofruesi:

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte:

E-mail: zyraufsh@yahoo.com  tel: 355 2264980

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Farmacist

Kreditet :

4