slogan7-al

3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit.

Titulli i aktivitetit:

3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit.

Data e zhvillimit:

3.05.2014

Vendi i organizimit:

Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Fakulteti i Mjekësisë, UFSH dhe Organizata Almedicus

Kontakte:

E-mail: zyraufsh@yahoo.com  tel: 355 2264980

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Farmacist

Kreditet :

4