slogan7-al

1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”.

Titulli i aktivitetit:

1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”.

Data e zhvillimit:

1-3.05.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International dhe Fakulteti i Mjekësisë  ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Fakulteti i Mjekësisë dhe Organizata Albmedicus

Kontakte:

E-mail: info@icbms-albania.com  tel:355 69 3580124

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Stomatolog

Infermier

Kreditet :

21