slogan7-al

17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor.

Titulli i aktivitetit: 17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor.
Data e zhvillimit:

17.04.2014

Vendi i organizimit: Poliklinika Qendrore e Specialiteteve Elbasan
Organizatori/ofruesi: Spitali Psikiatrik Sadik Dinçi ,Elbasan
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

cel: 355 67 35 98 939

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek, psikiatër

Infermier të shërbimeve psikiatrike

Menaxher/drejtor

Staf psiko-social i shërbimeve psikiatrike dhe i DSHP Elbasan

Kreditet: 6