slogan7-al

29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit.

Titulli i aktivitetit: 29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit.
Data e zhvillimit:

29.03.2014

Vendi i organizimit: Budva , Mal i Zi.
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Cel: 355692038762, 355674039155

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek familje , pneumologë , endokrinologë

Menaxher/drejtor

Kreditet: 3