slogan7-al

21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin.

Titulli i aktivitetit: 21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin.
Data e zhvillimit: 21/03/2014
Vendi i organizimit: Hotel Tirana Internacional
Organizatori/ofruesi: Shoqata "Albtox"
Kontakte:

cel: 355 692336156, 355684722796, 355696164398

email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë Toksikogolë-Adiktolog, Reanimatorë, Psikiatër, Neurolo, GastroHepatologë, Infeksionistë
Kreditet: 14