slogan7-al

17 Maj, Trajnim “Terapia e Dhimbjes”,

Titulli i aktivitetit: 17 Maj, Trajnim “Terapia e Dhimbjes”
Data e zhvillimit: 17.05.2012
Vendi i organizimit: Salla e Konferencave Caritas
Organizatori/ofruesi: Caritasi Shqiptar
Kontakte: Aleksandra Meta
Adresa: Rruga Don Bosko nr.4
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kapaciteteve të personelit mjekësor i cili punon çdo ditë me pacientët terminal si dhe rolin dhe secilit prej punonjësve të përfshirë në ekipin multidisiplinar.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5