slogan7-al

25 Prill, Konferenca “Gastroenterologjia. Indikacionet Endoskopike”,

Titulli i aktivitetit: 25 Prill, Konferenca “Gastroenterologjia. Indikacionet Endoskopike”
Data e zhvillimit: 25.04.2012
Vendi i organizimit: Spitali “Salus”
Organizatori/ofruesi: Spitali “Salus”
Kontakte: Arben Preza
Tel: 0682670951
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Qëllimi i aktivitetit: Ngritja profesionale e mjekut të familjes në diagnostikimin e sëmundjeve të aparatit tretës si dhe indikacionet endoskopike.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5