slogan7-al

30 Marst, Seminar “Autizmi është një botë”,

Titulli i aktivitetit 30 Mars, Seminar “Autizmi është një botë”
Data e zhvillimit: 30.03.2012
Vendi i organizimit: Godina e Universitetit Amerikan
Organizatori/ofruesi: Universiteti Amerikan i Tiranës
Kontakte:

Mirva Hoxha

Tel: 067 2060241

Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë
Infermierë
Farmacistë
Psikologë
Punonjës Social
Qëllimi i aktivitetit: Sensibilizimi i punonjësve shëndetësor , mjekëve, psikologëve , psikiatërve, punonjësve social, infermierëve, farmacistëve dhe gjithë shoqërisë rreth identifikimit të simptomave, vlerësim dhe diagnostifikimi dhe sfidat e trajnimit të Autizmit.
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5