slogan7-al

11 Janar, Trajnim “Mjeku i familjes dhe aftësia e kufizuar”

Titulli i aktivitetit: 11 Janar, Trajnim “Mjeku i familjes dhe aftësia e kufizuar”
Data e zhvillimit: 11.01.2012
19.01.2012
24.01.2012
02.02.2012
08.02.2012
Vendi i organizimit: Elbasan, Laç, Vau i Dejës
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kontakte: Rr. Don Bosko, nr.4
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive të stafit mjekësor (mjek familje) mbi legjislacionin aktual në fuqi, reformat e ndërrmara që mundësojnë një shërbim cilësor dhe të vazhdueshëm në kohë në qendrat e Kujdesit  Shëndetësor Parësor si dhe në familje.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5