slogan7-al

5 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes”

Titulli i aktivitetit: 5 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes”
Data e zhvillimit: 05.12.2012
Vendi i organizimit: Materniteti “Koço Gliozheni”
Organizatori/ofruesi: S.U.O.Gj “Koço Gliozheni”, Shërbimi i Neonatologjisë
Kontakte: S.U.O.Gj “Koço Gliozheni”, Shërbimi i Neonatologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Pediatër
Mjek të Shërbimit Parësor të rrethit Shkodër
Qëllimi i aktivitetit: Fuqizimi njohurive dhe aftësive të personelit shëndetësorë, në mënyrë që të përmirësohet shëndeti i nënave dhe fëmijëve të vegjël
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5