slogan7-al

23 Nëntor, Konferenca e dytë e AGEA për mjekun e familjes,

Titulli i aktivitetit: 23 Nëntor, Konferenca e dytë e AGEA për mjekun e familjes
Data e zhvillimit: 23.11.2012
Vendi i organizimit: Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Endoskopisë Gjinekologjike Mbarëshqiptare
Kontakte: Lagja 4/ Rruga “Hasan Podgorica”, Durrës
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Qëllimi i aktivitetit: Dhënia e informacionit bazë në fushën e Obstetrikë-Gjinekologjisë pare  në këndvështrimin e mjekut të familjes. Krijimi i frymës së bashkëpunimit ndërmjet mjekut të familjes dhe veçanërisht të Shërbimit të Gjinekologjisë duke dhënë informacion të shkurtër, bashkëkohor dhe të saktë sidomos për konceptet e reja në këtë fushë.
Kreditet: 7

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5