slogan7-al

19 Tetor, Konferenca “Etik, Komunikim dhe zbatimi I kodit deontologjisë në shkencën e mjekësisë”,

Titulli i aktivitetit: 19 Tetor, Konferenca “Etik, Komunikim dhe zbatimi I kodit deontologjisë në shkencën e mjekësisë”
Data e zhvillimit: 25.10.2012
Vendi i organizimit: Gjirokatsër
Organizatori/ofruesi: UISH Gjirokastër
Kontakte: E-mail: mimoza_llavdaniti @yahoo.it
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti ka për qëllim aftësimin e personelit shëndetësor
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5