24 Shtator, Seminar “Sjelljet Etiko-Profesionale, menaxhimi i kujdesit dhe edukimi i vazhdueshëm profesional, sfida për rritjen e cilësisë së kujdesit” në kuadrin e 100-vjetorit të pavarësisë,

Titulli i aktivitetit: 24 Shtator , Seminar “Sjelljet Etiko-Profesionale, menaxhimi i kujdesit dhe edukimi i vazhdueshëm profesional, sfida për rritjen e cilësisë së kujdesit” në kuadrin e 100-vjetorit të pavarësisë.
Data e zhvillimit: 24.09.2012
Vendi i organizimit: Salla e Konferencave, Hotel “New York”, Lagja “Uji i Ftohtë”- Vlorë
Organizatori/ofruesi: Urdhëri I Infermierit, Qarku Vlorë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
6 Grupet e profesioneve të infermierisë
Qëllimi i aktivitetit: Njohja nga ana e infermierëve me konceptet e cilësisë dhe sigurisë në shërbimin shëndetësor, njohja me këndvështrimet bazë të vlerësimit të cilësisë, kriteret bazë për matjen e saj. Cilësia e mire është kujdesi shëndetësor  i cili kontribon në përmirësimin dhe ruajtjen e cilësisë dhe zgjatjes së jetës, duke futur konceptin e rezultatit.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5