slogan7-al

7 Korrik, Seminar “Primo meeting kinesiologia”,

Titulli i aktivitetit: 7 Korrik, Seminar “Primo meeting kinesiologia”
Data e zhvillimit: 07.07.2012
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare dhe Rampalba
Kontakte: Ina Thereska
Tel: 0682018121
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Dentist
Qëllimi i aktivitetit: Prezantimi teorik i një specialitetit të ri siç është kinesologjia
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5