slogan7-al

29 Qershor, Seminar “Simpoziumi VI vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik-“Për një përmirësim të imazhit të Shërbimit Stomatologjik Publik”,

Titulli i aktivitetit: 29 Qershor, Seminar “Simpoziumi VI vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik-“Për një përmirësim të imazhit të Shërbimit Stomatologjik Publik”
Data e zhvillimit: 29.06.2012
Vendi i organizimit: ASHR-Tiranë
Organizatori/ofruesi: Autoriteti Shëndetësor Rajonal- Tiranë
Kontakte: Oriana Tamburi
Tel: 0672019394
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Stomatolog
Qëllimi i aktivitetit: Paraqitja shkencore dhe diskutimi i problemeve të lidhura ngushtë me punën e përditshme të mjekëve stomatologë të Shërbimit Stomatologjik publik dhe dhënia e rekomandimeve për përmirësimin e imazhit të tij te grupet komunitare të lidhura drejtëpërdrejtë apo tërthorazi me të.
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5