slogan7-al

3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin e Kukësit”

Titulli i aktivitetit: 3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin  e Kukësit”
Data e zhvillimit: 3.06.2011
Vendi i organizimit: “America Hotel” , Shkodër
Organizatori/ofruesi: Ministria e Shëndetësisë
Kontakte: Ministria e Shëndetësisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermierë, menaxherë/ drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Promovimi dhe ndërgjegjësimi i politikave në komunitet lidhur me ushqyerjen e shëndetshme.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5