slogan7-al

4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot”

Titulli i aktivitetit: 4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot”
Data e zhvillimit: 4.06.2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare
Kontakte: Rr, Asim Vokshi, P.91/1
Kategoria e  pjesëmarresve Dentistë
Qëllimi i aktivitetit: Prezantimi i punimeve shkencore si dhe të rejave shkencore në fushën e endodontisë me lektorë vendas
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5