slogan7-al

20 Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza”

Titulli i aktivitetit: 20  Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza”
Data e zhvillimit: 20.10.2011
Vendi i organizimit: Salla  e Konferencave, Caritas
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kontakte: Caritas Shqiptar
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermier dhe fizioterapistë
Qëllimi i aktivitetit: Aftësimi i personelit shëndetësor lidhur me sëmundjet sistemike reumatizmale, artriti reumatoid, osteoporoza dhe osteoartroza, në mënyrë që të japin një kontribut sa më efikas në përmirësimin e shëndetit që vuan nga këto sëmundje.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5